Introdu textul dorit

COMANDA

Comanda produselor si serviciilor Botez de Poveste se poate face telefonic la numarul de telefon 0744494085, completand un formular de comanda ulterior, sau online urmand pasii indicati in site-ul nostru.

Cosul de cumparaturi se afla aici. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos”, iar ulterior aveti posibilitatea de a continua cumparaturile sau de a finaliza comanda.

In cosul de cumparaturi al shop-ului Botez de Poveste veti gasi produsele selectate de dumneavostra, unde aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos.

Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, selectati optiunea de livrare dorita, introduceti datele dumneavoastra de contact si verificati sa fie corecte. In cazul unei comenzi personalizate, verificati bine datele bebelusului, deoarece acestea vor fi prelucrate de noi in momentul achitarii avansului. Este necesar sa introduceti si CNP-ul pentru facturare, iar apoi faceti click pe butonul „Comanda”.

Daca aveti nevoie de indrumare, nu ezitati sa ne contactati, iar pentru a ne contacta in scris, va rugam sa urmati linkul Contact.