Afișez toate cele 27 de rezultate

Balerini de botez – “Glitty Silv”

90.00 lei

Balerini de botez – “Glitty Silver”

Balerini de botez – “Glitty Silver” - Balerini Fetițe pentru botez de poveste, sunt confecționați din tafta de cea mai buna calitate. Acești Balerini pentru fetițe sunt căptușiți la interior cu bumbac, decorați 100% manual în Atelierul Botez de Poveste.Culoare de baza balerini:
  • argintii cu strasuri argintii
Balerinii "Botez de Poveste" sunt articole de încălțăminte pentru bebelusi, foarte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa.Pretul nu include cheltuielile de transport! Pentru acest model, transportul costa aproximativ 25 lei, in regim ramburs, in zona de acoperire FAN COURIER.

Balerini de botez – “Glitty Gold”

90.00 lei

Balerini de botez - "Glitty Gold"

Balerini de botez - "Glitty Gold" - Balerini Fetite pentru un botez de poveste, sunt confecționați din tafta de cea mai buna calitate. Azcesti Balerini pentru fetite sunt căptușiți la interior cu bumbac, decorați 100% manual.Culoare de baza balerini:
  • Aurii cu strasuri aurii
Balerinii "Botez de Poveste" sunt articole de încălțăminte pentru fetițe delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa.Pretul nu include cheltuielile de transport! Pentru acest model, transportul costa aproximativ 25 lei, in regim ramburs, in zona de acoperire FAN COURIER.

Cizmulite Iarna pentru Fetite “Ice Ice Baby”

159.00 lei
Cizmulitele "Ice Ice Baby" sunt realizate din materiale sintetice, imblanite la interior pentru un confort termic sporit. Sunt concepute pentru a completa perfect tinutele de iarna, accesorizate cu ciucurei si innobilate cu perle si cristale, iar talpicul este unul aderent pentru siguranta celei mici.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini Pink Pearls

139.00 lei

Balerini Fetite pentru tinute elegante sau de botez, sunt confectionati din tafta de cea mai buna calitate. Acesti superbi Balerini pentru fetite sunt captusiti la interior cu bumbac, decorati 100% manual în Atelierul Botez de Poveste.

Balerini Rainbow

139.00 lei

Balerini Fetite pentru tinute elegante sau de botez, sunt confectionati din tafta de cea mai buna calitate. Acesti superbi Balerini pentru fetite sunt captusiti la interior cu bumbac, decorati 100% manual în Atelierul Botez de Poveste.

Balerini Precious – Gold

189.00 lei
Balerini Fetite Precious – Gold Balerini Precious Gold – Balerini Fetite pentru un botez de poveste, sunt confecționați din tafta

Balerini Precious – Silver

189.00 lei
Balerini Fetite Precious – Silver Balerini Precious Silver – Balerini Fetițe pentru botez de poveste, sunt confecționați din tafta de

Incaltari Perlute Ivory Flower

Balerinii Perlute Ivory Flower sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari Perlute Heart

Balerinii Perlute Heart sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari Flower Girl

Balerinii Flower Girl sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari Perlute Flower

Balerinii Perlute Flower sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari Perlute Butterfly

Balerinii Perlute Butterfly sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari FLower Lace Shine

Balerinii FLower Lace Shinei sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Incaltari Flower Lace

39.00 lei
Aceste incaltari Flower Lace, sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Cizmulite Frozen

99.00 lei
Cizmulitele Frozen sunt realizate din imitatie de piele intoarsa, imblanite la interior pentru un confort termic sporit. Sunt concepute pentru a completa perfect tinutele de iarna, accesorizate cu ciucurei si detalii fine cu decupaje cu inimioare, dar si cu talpic aderent pentru siguranta celei mici.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini Queen Rossa

79.00 lei
Balerini Queen Rossa ganditi pentru a completa perfect tinutele cu detaliu auriu marca Botez de Poveste, precum rochitele Queen si Rossa. Sunt realizati din imitatie de piele, in culoarea aurie, accesorizate cu fundita din acelasi material si bareta cu "arici" pentru o prindere usoara in picior.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Botosei Animal Print

20.00 lei
Balerini Animal Print sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini LouLou Cupru

Balerini LouLou Cupru sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini Galina

20.00 lei
Balerinii Galina sunt confectionati din material textil și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor.Nota*: pantofiorii "Botez de Poveste" sunt articole de incaltaminte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Pantofiori Pascal Maro

69.00 lei
Exterior: piele intoarsa sintetica Interior: bumbac
Produs de import

Pantofiori Pascal Verde Pin

69.00 lei
Exterior: piele intoarsa sintetica Interior: bumbac
Produs de import

Pantofiori Pascal Bleumarin

69.00 lei
Exterior: piele intoarsa sintetica Interior: bumbac
Produs de import

Pantofiori Pascal Roz Prafuit

69.00 lei
Exterior: piele intoarsa sintetica Interior: bumbac
Produs de import