Rochite Traditionale pentru Botez Fete

Rochite Populare Traditionale Romanesti pentru Botez Fete

Traditional romanesc
Daca ai ales sa ai o petrecere de botez cu tematica traditionala romaneasca, La Botez de Poveste avem solutia!
Va oferim cu toata increderea o gama variata de costumase populare, rochite, ii / camasi, lumanari de botez si trusouri pentru botez in stil traditional romanesc.

Rochite de Botez Traditionale

Rochite Traditionale – Populare Romanesti pentru Botez * La Botez de Poveste, am reusit sa extragem elemente de un simbolism aparte, culese din aproape tate zonele romaniei, unele modele aproape uitate si sa va prezentam o linie de vestimentie pentru botez copii, rochii de botez traditionale romanesti, pline de simbolistica, menite conform traditiei populare sa aduca noroc celei care le poarta.

Simbolurile nationale si traditionale romanesti utilizate la produsele noastre sunt brodate sau imprimate pe materialul textil, cu broderii ample, bogate, în culori vii pe camasi, bluze, ii, rochii.

Noi, Echipa Botez de Poveste ne dorim ca aceste simboluri traditionale romanesti tesute pe ie, bluza, rochie sau camasute sa nu fie uitate.

Va prezentam o gama variata de imbracaminte pentru bebelusi – bluze – ie, rochii, pulovere. Astfel piese moderne de imbracaminte pun in valoare portul romanesc traditional.

Rochite traditionale pentru un Botez de Poveste

Rochite Traditionale pentru Botez

Lumânări pentru Botez, Personalizate in stil Tradițional Românesc

Lumanari Traditionale Personalizate pentru Botez Fetite

Echipa Botez de Poveste, lucreaza pe comanda Lumanari Traditionale Romanesti, Personalizate, pentru un Botez de Poveste

Aceste Lumanari pentru botez fetiete sunt personalizate in stil traditional Romanesc, sunt lucrate manual in cadrul atelierului Botez de Poveste si se pot personaliza cu Numele copilului si data botezului sau a nasterii.

Echipa Botez de Poveste va pune la dispozitie, pe langa lumanarile de botez traditionale si o gama variata de imbracaminte pentru copii – bluze – ie, rochii, pulovere. Astfel piese moderne de imbracaminte pun in valoare portul romanesc traditional.

In fiecare sezon promitem sa aducem culoare si calitate pentru dumneavoastra, totul asezonat cu bun gust, pentru fiecare persoana care doreste sa se simta deosebita, simtind istoria populara a romanilor atat de aproape de propia persoana.

Trusouri Botez Traditionale pentru Botez fete

Trusouri Traditionale – Populare Romanesti pentru Botez Fete * La Botez de Poveste, am reusit sa adăugăm elemente de un simbolism aparte, culese din aproape tate zonele romaniei, unele modele aproape uitate si sa va prezentam o linie de trusouri populare traditionale pentru botez copii, rochii de botez traditionale romanesti, pline de simbolistica, menite conform traditiei populare sa aduca noroc celei care le poarta.

Simbolurile nationale si traditionale romanesti utilizate la trusourile noastre sunt brodate sau imprimate pe materialul textil, cu broderii ample, bogate, în culori vii pe camasi, bluze, ii, rochii.

Noi, Echipa Botez de Poveste ne dorim ca aceste simboluri traditionale romanesti tesute pe ie, bluza, rochie sau camasute sa nu fie uitate să ramana o amintire a zilei increstinarii.

Pe langa Trusourile de Botez Traditional – Populare, va mai prezentam o gama variata de imbracaminte pentru bebelusi – bluze – ie, rochii, pulovere. Astfel piese moderne de imbracaminte pun in valoare portul romanesc traditional.