Logo_Magazin_Botez_de_Poveste

Noua colectie

Vara 2020

Trusouri Premium

100% handmade

Trusouri Standard

Pret avantajos

Trusouri Quickbox

Livrare in 24-48 ore

Prima aniversare

Seturi turta

Atelierul Botez de Poveste ofera produse pentru o plaja larga de evenimente, incepand de la nastere, pana la aniversarea de 1 an.
Odata cu venirea pe lume a celui mic, nasii cauta cadouri personalizate pentru bebelusi, iar noi va punem la dispozitie o variata colectie destinata exclusiv acestui eveniment; jucarii personalizate, body-uri personalizate, seturi de nou-nascut, paturici pufoase. De aici si pana la pregatirea pentru botez nu mai este decat un pas.

Pentru ca botezul este evenimentul care ne recomanda, avem aici o colectie impresionanta de trusouri personalizate pentru botez. Pentru cei in criza de timp, am gandit trusouri ieftine, cu livrare rapida. Pentru cei care isi doresc ceva mai special, insa au un buget limitat, trusourile din categoria standard sunt solutia ideala. Sunt trusouri de botez ieftine si spectaculoase care pot fi personalizate la cerere.
Gama de lux a trusourilor noastre se regaseste la categoria Trusouri de botez Premium si se definesc prin lucru manual 100%, personalizare in detaliu, prin broderie si serigrafie, iar aici singura limita existenta este imaginatia. Putem produce trusouri in orice model, tematica sau coloristica.
Rochitele de Botez sunt creatie a designerilor nostri, menite sa se asorteze perfect cu trusourile si lumanarile de botez lucrate in atelierul Botez de Poveste.
Lumanarile de Botez pot fi lucrate cu flori naturale, flori natural-uscate, flori artificiale, jucarii sau diferite accesorii handmade. Fiind promotorii lumanarilor de botez personalizate, venim mereu cu noi si noi solutii de personalizare.
Dupa cele doua mari evenimente, nasterea si botezul, ne pregatim impreuna pentru cel de-al treilea mare eveniment – prima aniversare #1andepoveste. In aceasta categorie veti regasi sute de modele de tavite de turta, tinute aniversare si body-uri personalizate. Seturile cu tavite de mot sunt realizate 100% manual si pictate in atelierul nostru in tematici diferite pentru a se asorta cu tematica petrecerii. In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau aniversare, va recomandam colegii de la atelierul DADA Flower, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!