Balerini de botez – “Glitty Silv”

90.00 lei

Balerini de botez – “Glitty Silver”

Balerini de botez – “Glitty Silver” - Balerini Fetițe pentru botez de poveste, sunt confecționați din tafta de cea mai buna calitate. Acești Balerini pentru fetițe sunt căptușiți la interior cu bumbac, decorați 100% manual în Atelierul Botez de Poveste.Culoare de baza balerini:
  • argintii cu strasuri argintii
Balerinii "Botez de Poveste" sunt articole de încălțăminte pentru bebelusi, foarte delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa.Pretul nu include cheltuielile de transport! Pentru acest model, transportul costa aproximativ 25 lei, in regim ramburs, in zona de acoperire FAN COURIER.

Balerini de botez – “Glitty Gold”

90.00 lei

Balerini de botez - "Glitty Gold"

Balerini de botez - "Glitty Gold" - Balerini Fetite pentru un botez de poveste, sunt confecționați din tafta de cea mai buna calitate. Azcesti Balerini pentru fetite sunt căptușiți la interior cu bumbac, decorați 100% manual.Culoare de baza balerini:
  • Aurii cu strasuri aurii
Balerinii "Botez de Poveste" sunt articole de încălțăminte pentru fetițe delicate, realizate manual si nu se recomanda uzura intensa.Pretul nu include cheltuielile de transport! Pentru acest model, transportul costa aproximativ 25 lei, in regim ramburs, in zona de acoperire FAN COURIER.

Balerini pentru fetite “Candy Ivory”

139.00 lei

Balerini pentru fetite "Candy Ivory" – incaltari botez fetite sunt confectionati din P.U. și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor. Pentru un outfit întreg vă invităm să consultați magazin botez de poveste Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini pentru fetite “Candy Powder”

139.00 lei

Balerini pentru fetite "Candy Powder" – incaltari botez fetite sunt confectionati din P.U. și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor. Pentru un outfit întreg vă invităm să consultați magazin botez de poveste Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Balerini pentru fetite “Ice Rose”

110.00 lei

Balerini pentru fetite "Ice Rose" – incaltari botez fetite sunt confectionati din P.U. și reprezintă cadoul perfect pentru cel mai important eveniment din viața bebelușilor, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile lor. Pentru un outfit întreg vă invităm să consultați magazin botez de poveste Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Pantofi de botez pentru baieti “Billie Jean”

90.00 lei
Pantofi de botez pentru baieti "Billie Jean"Un accesoriu sic pentru tinute elegante de botez, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile celor mici.

Pantofi de botez pentru baieti “Alex”

110.00 lei
Pantofi de botez pentru baieti "Alex"Un accesoriu sic pentru tinute elegante de botez, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile celor mici.

Pantofi de botez baietei “Abel”

85.00 lei
Abel - pantofiori botez baiatUn accesoriu sic pentru tinute elegante de botez, dar și pentru alte ocazii speciale din viețile celor mici.

Rochita Traditionala Ilona

179.00 lei
Rochita traditional romanesca din bumbac accesorizata cu brau traditional.
Nuantele ori imprimeul detaliului traditional pot diferi, dar fara sa afecteze imaginea totala.  

Rochita Botez Rebeca

275.00 lei
Rochita este realizata din tafta cu flori brodate, iar la interior este dublata cu bumbac de cea mai buna calitate pentru confortul micutei printese.  
Un produs marca Botez de Poveste

Rochita Botez Daisy – Verde

288.00 lei
Rochita este realizata din tul fin, cu buline catifelate si tafta, iar la interior este captusita cu bumbac de cea mai buna calitate pentru confortul micutei printese.Accesoriile pot diferi, respectand, totodata, estetica generala.
Un produs marca Botez de Poveste Ținuta nu include botoșei și accesorie de cap în prețul afișat!

Salopeta Botez din muselina “Traian”

170.00 lei
Costumul de Botez "Traian"
Costumasul este realizat din muselina fina la atingere, perfecta pentru zilele insorite de vara, decorata in stil marinaresc cu un jabou cu incadratura dreptunghiulara.
  
Produs marca: Botez de poveste Ținuta nu include botoșei și accesorie de cap în prețul afișat!