Botez de Poveste

LIVRARI INTERNATIONALE PRIN DHL 2-5 ZILE LUCRATOARE

Produse pentru Botez Baieti - pentru un Botez de Poveste

Pentru un Botez Baieti de Poveste, Atelierul Botez de Poveste va ofera produse de botez baieti dar si pentru o plaja larga de evenimente, incepand de la nastere, pana la aniversarea de 1 an.

Botez de Poveste este un Magazin online cu produse de Botezin care veti gasi o variata gama de produse botez baieti dar si pentru o plaja larga de evenimente, incepand de la nastere, botez, pana la aniversarea de 1 an ( taierea motului ) si nu numai.

Produse pentru Botez Baieti - pentru un Botez de Poveste

O dată cu venirea pe lume a celui mic, nășii cauta sa ofere cadouri personalizate pentru bebelusi, iar noi in magazinul Botez de Poveste, va punem la dispozitie variate colectii de produse pentru baietei, destinate botezului, a aniversarii de un an, dar si produse din gamele:

De aici si pana la pregatirea pentru botez nu mai este decat un pas.

Trusouri Botez Baieti

Pentru ca botezul este evenimentul care ne recomanda, avem in magazin pentru botez baieti o colectie impresionanta de trusouri personalizate pentru botez baieti.

Astfel pentru cei in criza de timp, am gandit colectia trusouri ieftine pentru botez baieti, cu livrare rapida.

Pentru cei care isi doresc ceva mai special, insa au un buget limitat am adaugat in magazinul nostru colectia de trusouri standard de botez pentru baieti, acestea sunt trusouri de botez ieftine si spectaculoase care pot fi personalizate la cerere.

Gama noastre de trusouri de lux pentru botez baieti se regaseste la categoria Trusouri de botez Premium si se definesc prin lucru manual 100%, personalizare in detaliu, prin broderie si serigrafie, iar aici singura limita existenta este imaginatia.

In Atelierul Botez de Poveste, spiridusii nostri pot produce pe trusouri pentru botez baieti pe comanda in orice model, tematica sau coloristica dorita.

Costume pentru Botez Baieti

Colectia noastra de costume de Botez pentru bebelusi sunt creatii ale designerilor nostri, adresate in special baieteilor cu varsta intre o luna si un an. Costumasele de botez sunt menite sa se asorteze perfect cu colectia noastra de trusouri de botez pentru baieti, dar si cu lumanarile de botez pentru baieti, toate acestea fiind lucrate manual in Atelierul Botez de Poveste.

Lumanari Botez Baieti

Lumanari de Botez pentru baieti ce pot fi lucrate cu flori naturale, flori natural-uscate, flori artificiale, jucarii sau diferite accesorii handmade.

Fiind promotori pentru lumanari de botez personalizate, venim mereu cu noi si noi solutii de personalizare.

In magazinul nostru vei gasi zeci de modele de lumanari pentru botez baieti, realizate 100% handmade, in cadrul atelierelor botez de poveste, personalizate la cererea clientilor

Tavite mot pentru Baieti personalizabile

Dupa cele doua mari evenimente, nasterea si botezul, ne pregatim impreuna pentru cel de-al treilea mare eveniment – Petrecerea de un an sau luatul din mot.

Astfel in magazinul nostru online de botez baieti vei gasi produse pentru prima aniversare baieti, #1andepoveste. In aceasta categorie veti regasi sute de modele de tavite de mot personalizate, tinute aniversare si body-uri personalizate.

Seturile cu tavite de mot sunt realizate 100% manual si pictate in atelierul nostru in tematici diferite pentru a se asorta cu tematica petrecerii.

Organizare Evenimente Botez Baieti

In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau o aniversare, va recomandam colegii de la atelierul DADA Flower Events, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!