lazy

LIVRARI INTERNATIONALE PRIN DHL 2-5 ZILE LUCRATOARE

Botez Baieti

Botez Baieti – Atelierul Botez de Poveste ofera produse pentru baieti, pentru o plaja larga de evenimente, incepand de la nastere, pana la aniversarea de 1 an.

Odata cu venirea pe lume a celui mic, nasii cauta cadouri personalizate pentru bebelusi, iar noi va punem la dispozitie o variata colectie destinata exclusiv botezului de baieti; jucarii baieti personalizate, body-uri baieti personalizate, seturi de nou-nascut baieti, paturici pufoase pentru baieti. De aici si pana la pregatirea pentru botez nu mai este decat un pas.

Trusouri Botez Baieti cu Livrare Rapida

Pentru ca botezul este evenimentul care ne recomanda, avem aici o colectie impresionanta de trusouri personalizate pentru botez baieti. Pentru cei in criza de timp, am gandit trusouri botez ieftine, cu livrare rapida, produse disponibile in categoria Trusouri Qiuckbox pentru botez Baieti.

Trusouri Standard de Botez Baieti

Pentru cei care isi doresc ceva mai special, insa au un buget limitat, trusourile din categoria Trusouri Botez Baieti Standard sunt solutia ideala. Sunt trusouri de botez pentru baieti, ieftine si spectaculoase, care pot fi personalizate la cerere.

Trusouri Premium Botez Baieti

Gama de lux a trusourilor noastre pentru botez baieti se regaseste la categoria Trusouri de Botez Baieti modele Premium si se definesc prin lucru manual 100%, personalizare in detaliu, prin broderie si serigrafie, iar aici singura limita existenta este imaginatia. Putem produce trusouri in orice model, tematica sau coloristica.

Costumase Botez Baieti

Costumele de Botez pentru Baieti, sunt creatie a designerilor nostri, menite sa se asorteze perfect cu trusourile si lumanarile de botez lucrate in atelierul Botez de Poveste.

Lumanari Botez

Lumanarile de Botez Baieti pot fi lucrate cu flori naturale, flori natural-uscate, flori artificiale, jucarii sau diferite accesorii handmade. Fiind promotorii lumanarilor de botez personalizate, venim mereu cu noi si noi solutii de personalizare.

Tavite de Mot Baieti

Dupa cele doua mari evenimente, nasterea si botezul, ne pregatim impreuna pentru cel de-al treilea mare eveniment – prima aniversare #1andepoveste. In aceasta categorie veti regasi sute de modele de tavite de mot baieti, tinute aniversare si body-uri personalizate. Seturile cu tavite de mot pentru baieti, sunt realizate 100% manual si pictate in atelierul nostru in tematici diferite pentru a se asorta cu tematica petrecerii.

Organizare Evenimente

In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau aniversare, va recomandam colegii de la atelierul DADA Flower, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!