Logo_Magazin_Botez_de_Poveste

Noua colectie

Trusouri Premium

100% handmade

Trusouri Standard

Pret avantajos

Trusouri Quickbox

Livrare in 24-48 ore

Prima aniversare

Preturi turta

Botez Fete

Pentru un Botez Fete de Poveste, Atelierul Botez de Poveste va ofera produse pentru o plaja larga de evenimente, incepand de la nastere, pana la aniversarea de 1 an.
Odata cu venirea pe lume a celei mici, nasii cauta cadouri personalizate pentru bebelusi, iar noi va punem la dispozitie o variata colectie destinata exclusiv acestui eveniment; jucarii personalizate npentru fete, body-uri fete personalizate, seturi de nou-nascut, paturici pufoase pentru fetite. De aici si pana la pregatirea pentru botez nu mai este decat un pas.

Trusouri Botez Fete

Pentru ca botezul este evenimentul care ne recomanda, avem aici o colectie impresionanta de trusouri personalizate pentru botez. Pentru cei in criza de timp, am gandit trusouri ieftine, cu livrare rapida. Pentru cei care isi doresc ceva mai special, insa au un buget limitat, trusourile din categoria standard sunt solutia ideala. Sunt trusouri de botez ieftine si spectaculoase care pot fi personalizate la cerere.
Gama de lux a trusourilor noastre se regaseste la categoria Trusouri de botez Premium si se definesc prin lucru manual 100%, personalizare in detaliu, prin broderie si serigrafie, iar aici singura limita existenta este imaginatia. Putem produce trusouri in orice model, tematica sau coloristica.

Rochite pentru Botez Fete

Rochitele de Botez sunt creatie a designerilor nostri, menite sa se asorteze perfect cu trusourile si lumanarile de botez lucrate in atelierul Botez de Poveste.

Lumanari Botez Fete

Lumanarile de Botez pentru fete pot fi lucrate cu flori naturale, flori natural-uscate, flori artificiale, jucarii sau diferite accesorii handmade. Fiind promotorii lumanarilor de botez personalizate, venim mereu cu noi si noi solutii de personalizare.

Tavite Turta pentru Fete

Dupa cele doua mari evenimente, nasterea si botezul, ne pregatim impreuna pentru cel de-al treilea mare eveniment – prima aniversare #1andepoveste. In aceasta categorie veti regasi sute de modele de tavite de turta, tinute aniversare si body-uri personalizate. Seturile cu tavite de mot sunt realizate 100% manual si pictate in atelierul nostru in tematici diferite pentru a se asorta cu tematica petrecerii. In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau aniversare, va recomandam colegii de la atelierul DADA Flower, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!

Organizare Evenimente Botez Fete

In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau aniversare, va recomandam colegii de la atelierul DADA Flower, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!