Fara categorie

Magia si taina botezului

Magia si taina botezului

Magia si taina botezului

Arian, micutul nostru crestin!

Dupa ani de lucrat trusouri de botez, mii de ore petrecute in atelierul BOTEZ DE POVESTE si participand non-activ la sute de botezuri, a venit momentul in care a trebuit sa lucram trusoul baietelului meu, Arian.

Aparent o sarcina usoara, insa am inteles inca o data ca, atunci cand esti implicat direct si emotiile pun stapanire pe tine, iti doresti ca totul sa iasa perfect si nu mai stii ce sa alegi.

Am pornit de la gandul ca data botezului am stabilt-o pentru 25 decembrie, zi magica de Craciun, si inspiratia m-a purtat catre culori pure, deschise cu accente pretioase pe masura zilei si a evenimentului.

Din experienta stiu ca prosopul si sapunul pentru preot, prosopelul bebelusului, panza de mir (crisma), fasa si sticluta de mir, paturica pentru masa de schimb, un body, ciorapeii ,incaltarile si costumul de botez sunt piesele absolut necesare pentru ca din trusoul micutului sa nu lipseasca nimic. Toate acestea le-am ambalat frumos intr-un cufar de trusou, lucrat manual si brodat cu numele puiului meu.

Aranjamentele Florale pentru botez

Dorinta nasei a fost ca lumanarea si cristelnita sa fie decorate cu flori naturale, iar optiunea noastra a fost DADA FLOWER BOUTIQUE. Hortensia bleu, trandafirii albi, ramurile de pin si alte soiuri de sezon au completat armonios intreaga tinuta, iar atmosfera a fost cu adevarat de poveste!

Despre Dada

Numele meu este Denisa, insa cei mai multi ma stiu ca fiind Dada si povestea mea a inceput in orasul meu natal, in urma cu 10 ani cu un boutique de haine pentru tineret. Expunerea, vitrinele sunt foarte importante in domeniul fashion si astfel am descoperit in mine pasiunea pentru decor si amenajari interioare.

Lasă un răspuns