Fara categorie

VINTAGE PARTY

VINTAGE PARTY

VINTAGE PARTY

VINTAGE PARTY – O petrecere de botez este o modalitate speciala de a sarbatori botezul copilului tau. Dar planificarea petrecerilor de botez poate fi dificila si obositoare. Incercand sa venim in ajutorul dumneavostra cu tematici pentru petrecerea de botez, am adunat diverse idei de botez, inclusiv idei de decorare a botezului, idei de mâncare de botez și teme de petrecere de botez, împreună cu tot ceea ce ai nevoie pentru a prezenta o sărbătoare dulce pentru cel mai nou membru a familie tale.

Când spui Vintage Party, spui romantism și eleganta într-un singur cuvant. Un lucru este clar, această tematica nu se va demoda niciodata si se potriveste oricarui sezon. Este incarcata de simboluri si foarte versatila pentru ca tu sa iti pui amprenta si sa o personalizezi după bunul plac.

Foarte la moda in ultima vreme au fost petrecerile de botez tematice. Acestea aduc buna dispozitie si reusesc sa surprinda prin creativitate. Insa, este o adevarata provocare sa aduni la un loc toate elementele specifice unui botez tematic. Dar daca reusesti acest lucru, rezultatul va fi senzational

In imaginile ce urmeaza mai jos iti vom prezenta un proiect Vintage Party, realizat de Botez de Poveste in colaborare cu prietenii nostrui de la Dada Flower Events, care cu siguranta te va face sa îmbratisezi aceasa tematica pentru evenimentul tau de botez.

Organizare Evenimente Botez Fete

In cazul in care va doriti o planificare a evenimentului de botez sau aniversare, va recomandam cu toata inima, colegii de la atelierul DADA Flower Events, care pot transforma orice eveniment intr-un moment de poveste!

Despre Dada

Numele meu este Denisa, insa cei mai multi ma stiu ca fiind Dada si povestea mea a inceput in orasul meu natal, in urma cu 10 ani cu un boutique de haine pentru tineret. Expunerea, vitrinele sunt foarte importante in domeniul fashion si astfel am descoperit in mine pasiunea pentru decor si amenajari interioare.

Related Posts

Lasă un răspuns